Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Vad brinner du för? Var inte rädd att starta aktiebolagOm du alltid har sett med avund på de som lyckas starta aktiebolag och alltid drömt om det själv? Då är det nu läge att ta tjuren vid hornen. Det är aldrig för sent att starta aktiebolag, så länge som du har en bra affärsidé. Kanske har du utvecklat en alldeles egen produkt? Kanske har du en hobby där du alltid drömt om att kunna ta steget längre. Vad brinner du för?

Kunskap och intresse

Om du ska starta ett aktiebolag så är det viktigt att du har intresse och kunskap om det du ska jobba med. Har du inte det är det lätt att företaget dör ut innan det har kommit igång. Kunskap kan man i och för sig alltid lära sig, men intresset måste vara där. Ska du dock specialisera dig på något verkligt specialyrke, så som gasbåtar, så är det så klart oerhört viktigt att du har kunskapen eller att du vet någon som du kan anställa som har den.

Inte svårt att starta aktiebolag

Många tror att det är svårt att starta aktiebolag och visst, en hel del pappersarbete får man så klart räkna med. Så är det ju med allt. Om man gärna vill slippa just pappersarbetet så finns det dock firmor som kan hjälpa till med detta.

Kapitalinsats

Det som gör att många drar sig för när det gäller att starta aktiebolag är att det finns en kapitalinsats på 50 000 kronor. Denna måste man skaffa fram innan man ansöker om att bli företagare. 50 000 kronor är ju inte så mycket i dagens samhälle kan man tycka. Men det är så klart mycket pengar om man inte har tillgång till dem. Det som är bra med kapitalinsatsen är att om man behöver köpa in dyra apparater eller maskiner till företaget, så kan man använda en del av dessa 50 000 till maskiner. En sådan egendom kallas då för apportegendom.

Har du något som du verkligen brinner för? Känner du att det kan bli en produkt (vara eller tjänst) att räkna med i framtiden, så är det bara att ansöka om att starta aktiebolag. Sedan får man se om man har rätt. Funkar det inte, så har man i alla fall testat. Men funkar det så kan man bli en stolt entreprenör som tjänar pengar på det han/hon brinner för. Det är en underbar känsla.

 

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading