Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Traditionell marknadsföring för ditt aktiebolagOm man ser på traditionella sätt att marknadsföra sitt aktiebolag, så tänker man kanske på annonser, tv-reklam och stora affischer vid busstationen. Men det finns även andra, inte så dyra sätt att skrika ut att man finns på marknaden. Och skrika behöver man verkligen göra idag, bland de miljarder produkter man slåss mot.

Visa upp dig och ditt aktiebolag

Det finns som sagt mindre dyra alternativ än tv-reklam. Varför inte ställa upp som talare på tillställningar eller event som går i ungefär samma tema som ditt företag representerar? Här gäller det naturligtvis att försöka hitta rätt målgrupp för att det ska leda någonvart. Detsamma gäller för affärsmöten, frukostmöten och företagsevent. Det sistnämnda forumet är mer öppet för olika typer av företag vilket kan var både negativt och positivt för dig. Den negativa aspekten är att man lätt försvinner i mängden. Den andra är att du kan upptäcka helt nya kunder som du aldrig reflekterat över, och de kan även upptäcka dig.

Visitkort och vykort

Ytterligare en mer traditionell metod för att marknadsföra ditt aktiebolag är att skaffa ett snyggt visitkort. Visitkort kostar visserligen lite grann men fungerar alltid. Ha som vana att alltid ha med dig en bunt för att i princip dela ut hela tiden. Du kan även trycka ut vykort med information om ditt företag.

Kontakta media och kunder

Du kan också göra PR för ditt företag genom att kontakta både media och kunder. Lokaltidningar gör ofta och gärna reklam genom att skriva artiklar om företag i närområdet. Försök i detta fall att hitta något extra spännande och nytt som journalisten ser ett nyhetsvärde i och som det är värt att rapportera om. Ni vill ju båda att det ska vara intressant att läsa. Ett annat tips är att besöka redan befintliga kunder för att få goda rekommendationer och referenser. Idag kollar allt fler kunder på vad andra kunder har att säga om företag och deras varor, tjänster och service.

Marknadsföring är viktigt

När man precis har startat ett aktiebolag så kanske man inte har så mycket pengar att röra sig med. Marknadsföring är dock otroligt viktigt när man precis starar upp. Det är här man behöver marknadsföringen som bäst och då kommer dessa tips att vara guld värt. Det som nämnts kostar i princip inget i pengavärde, men det tar lite tid, vilket man då får prioritera. Det är viktigt att man lägger sin tid där den behövs och marknadsföring står troligtvis högt på listan när du precis startat eget. Det kommer med största sannolikhet att löna sig i längden.

Har du inte ännu tagit steget och startat ditt eget aktiebolag, så är det kanske läge nu? Det är ett ypperligt tillfälle att starta aktiebolag i Sverige idag, med mycket goda förutsättningar.

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading