Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Tecken på att du är helt perfekt person att starta aktiebolag

Det är intressant att se tillbaka på hur vi uppfostrades av våra föräldrar och hur vi uppfostrar våra barn idag. Det är inte så mycket som skiljer oss åt. Vi försöker att få barnen att inte sticka ut för mycket och vi vill helst att de blir en i mängden. Detta pågår fram tills att de ska ge sig ut i arbetslivet, men även där anser en del att, till exempel ett jobb med kostinriktning eller musik inte är ”ett riktigt jobb” och att man ska ha något att falla tillbaka på om drömmen skulle gå i kras. En anställning är tryggare.

Att lyckas

Det finns dock de som lyckas. Det finns även de som verkligen lyckas. Dessa personer är ofta de som inser att de sidor som vi som barn får lära oss är negativa, i mångt och mycket är väldigt positiva om man ska starta aktiebolag. Man behöver till exempel vara lite rastlös och samtidigt lätt bli uttråkad. Man vill inte följa alla andra utan prova sin egen väg. Detta är ett måste för att verkligen lyckas som företagare.

 

Ett tydligt tecken på att du har en sann entreprenörssjäl är att du kanske alltid har haft en känsla av att du inte riktigt passar in i sammanhanget. Kanske känner du att du egentligen skulle ha levt i ett annat årtionde eller till och med ett annat århundrade. Du har troligtvis fått sparken från tidigare jobb eftersom du inte bara nöjer dig med att vara en bland många andra anställda. Du vill verkligen sticka ut och du vill andra ska lyssna på dina idéer. Du söker också hela tiden efter sätt att förbättra saker och ting runt dig.

 

En annan viktig aspekt som bra företagare ofta besitter, är att de verkligen går in helhjärtat för det de tror på. Många entreprenörer blir som besatta av sin framtidsvision och jobbar alldeles för mycket. Det kan till och med gå så långt att de ligger vakna på natten och funderar på den där otroligt bra grejen som bara måste testas. När morgonen kommer så får han/hon äntligen prova sin idé. Känner du igen dig?

Sammanfattning

Man kan säkert lära sig att bli en bra företagare om man väljer att starta aktiebolag, men vissa attribut och en viss känsla måste man ha som entreprenör och det kanske inte är de förmågor som man tror ska spela en stor roll, eftersom de ofta betraktas som negativa. Känner man inte att man har en entreprenör i sig så kan man ändå självklart starta aktiebolag. Man kan då välja att bli chef och sedan anställa entreprenörer som sköter utvecklingen. Det är en annan väg att gå. 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading