Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Starta eget och slippa ekorrhjuletHur roligt det kan vara att ha startat eget

Många vet hur tråkigt det kan vara att vara fast i ett trist företag med repetitiva arbetsuppgifter. Att vara telefonförsäljare eller hantera tråkiga och oförskämda kunder kan göra livet outhärdligt. Det är en sak att arbeta med det om man bryr sig om företaget. Som anställd kanske du inte gör det på samma sätt. Om du däremot startar eget kommer ditt liv ta en ny vändning. Arbetsuppgifterna kommer vara stimulerande och variera mycket. Du är ju trots allt den som bestämmer vad du ska göra. Även om det kanske finns tråkiga bitar i egenföretagande också så gör du det iallafall bara för dig. Att starta eget är roligt för att du bygger upp något från grunden. Alla resultat blir då till följd av ditt arbete och du kan utforma företaget precis som du vill!

Att starta eget och jobba med sin hobby

Har du någonsin funderat på att kunna jobba med och tjäna pengar på något du älskar? Genom att starta eget kan du omvandla din hobby till ett företag som du kan tjäna pengar på. Fly ekorrhjulet och börja göra vad du älskar! Det finns såklart många som varnar för att arbeta med sin hobby. Det finns uppenbarligen risker att man förstör sitt intresse. Det gäller att vara klok och inte mista det roliga i arbetet och fritidssysselsättningen. Låt säga att din hobby är att fiska. Du kan då starta eget som fiskare genom att sälja fisk till grannskapet och i hamnen. Ett annat alternativ är att erbjuda intresserade att följa med ut och fiska. Du kan då dela med dig av din kärlek till fiske med andra!

Hur man kan hitta sin nisch som egenföretagare

Det är smart att inte starta företag helt utan att först undersöka marknaden. Att starta eget handlar ju om att skapa ett företag som går med vinst. Du kan inte vara företagare länge utan att inkomster och utgifter går runt. Om inte finns risken att gå i konkurs. För att undvika det när man startar eget kan man göra marknadsundersökningar! Kolla om det finns potentiella kunder till de varor och tjänster du tänkt erbjuda som företagare. I och med e-handel och internet kan du läsa dig till dina möjligheter. I exemplet med fiske kanske du inser att det är bäst att erbjuda fiske med nät istället för med spö. Du kan anpassa din företagsidé med hjälp av marknadsinformation. På detta sättet kan du hitta din nisch och gå med vinst i ditt företag!

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading