Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Starta aktiebolag – tid är pengarHär kommer lite peppande tips på hur du som ska starta aktiebolag ska få just den dyrbara tiden att räcka till. Vad är viktigast? Det är en prioritetsfråga, men väl värd att ställa sig själv. För det som är viktigast och mest produktivt för en företagare måste få första tjing. Välj att i förts hand göra det som ger mest och bäst resultat.

I samma anda kan man också prioritera att göra det man vill göra – såvida intresset ligger i att göra något som får ditt aktiebolag att rulla på och gå med vinst. Dessutom medför aktiviteter som ligger i ditt intresse och som ger bra produktivitet, en skön känsla av att man har varit nyttig, lönande och arbetsam. Viktigt i sammanhanget är att produktivitet inte alls är samma sak som många bollar i luften och mycket att göra. Ibland kan det faktiskt vara tvärtom. Innan du påbörjar tidskrävande arbetsuppgifter bör du ställa dig frågan om detta tar företaget och ekonomin framåt. Det finns en risk att man lägger ner en massa tid på saker som i själva verket är relativt meningslösa, men tidskrävande. Då har man optimerat tiden fel – tid som man aldrig får tillbaka.

Akta dig för störande fenomen

En modern fara angående tid är dagens alla tidsslukande störande fenomen. Facebook, Instagram, Twitter och mejl, mejl, mejl. Små saker som kan äta upp minuter som blir till timmar, som i slutändan hux flux kan bli till en hel dag. Trots att de allra flesta är medvetna om detta är det så lätta att slinka in på sin Facebooksida och kolla uppdatering när något i arbetet känns en smula tråkigt och långsamt. Men här gäller det att ta sig i kragen och inte logga in på sociala medier eller klicka in på nyhetssajter under arbetstid. Om man ändå har svårt att låta bli kan man välja att surfa runt som en slags belöning när man gjort klart något jobb.

Låt saker och ting ta den tid de kräver

I anknytning till störmoment i arbetet, bör du se till att låta saker och ting ta den tid de behöver. Otålighet är mänskligt, särskilt när något är lite trist. Försök att fokusera till hundra procent på en sak i taget. Då kommer det att bli bättre genomfört och klart snabbare, trots att det kanske inte känns så just för tillfället. Många bollar i luften är samma sak som att ha många tankar i omlopp. Därför är det smart att göra snabba uppgifter som går enkelt att göra direkt. Listan på saker att göra blir då kortare och lämnar plats för tyngre och mer tidskrävande arbetsuppgifter.

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading