Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Starta aktiebolag - skillnaden mellan att vara kreativ och inte vara detNu är det mer eller mindre bevisat. Kreativa hjärnor tänker olika än andra. Om du är en väldigt kreativ person, så kommer detta säkert inte som någon väldig överraskning för dig. Du har troligtvis känt detta hela ditt liv och kanske har du även startat ditt eget aktiebolag redan. Här kommer 6 attribut som kännetecknar en kreativ person. Känner du igen dig?

  1. Ser möjligheter till lösningar

Om du har en kreativ hjärna så ser du ofta möjligheter i allting. ”Vad händer om man för samman dessa” eller ”Kan man inte göra så här”. Du sammankopplar ämnen och saker som inte är direkt relaterade. Det finns faktiskt ett ord för det här och det är ”divergent tänkande”. Denna typ av tänkande ger så klart upphov till många nya och bra lösningar och innovationer. Perfekt om du ska stata aktiebolag.

  1. Duktig på mycket

Är du kreativ så är du ofta duktig på många olika saker. Kanske är du riktigt duktig på ett instrument, på att måla eller annan konst. Det är helt enkelt bara så att kreativa människor har många talanger. Detta innebär även att du som kreativ vågar ta risker och prova nya saker. Det är inte alltid du lyckas, men även ett misslyckande kan leda till något positivt.

  1. Får du de bästa idéerna i duschen?

Om detta är fallet så har du troligtvis en kreativ hjärna. Det har visat sig att en kreativ person ofta får de bästa och klaraste idéerna vid tillfällen då tankarna får flöda fritt. Detta gäller även vid halvsovande tillstånd och vid promenader. Som kreativ person är det otroligt viktigt att få vara ensam ibland för att samla sina tankar, men också för att få en chans att lyssna på dem.

  1. Söker ständigt ny kunskap

Som en kreativ person så söker du ständigt ny kunskap och sätt att förfina saker på. Inspirationen finns där hela tiden. Du vill ändra saker så att fungerar bättre och detta gör du hela tiden, med allt runt dig. Du som kreativ person har svårt för att vänta och du gillar inte fasta rutiner. Du vill själv stå för spelreglerna och göra saker när de passar dig.

  1. Inte förvånad över resultatet

Som kreativ tänkare så blir du egentligen inte så förvånad över när du kommer på en förbättring eller en bra idé. Du tänker att ”ja, men det är ju uppenbart” och många av dina tankar och idéer bara kommer till dig. Det är svårt för dig att egentligen svara på var du fick idén från.

  1. Skapandet går i cykler

Som kreativ person har du kreativa perioder och mindre kreativa perioder. Det är detta författare kallar för skrivkramp. Hjärnan orkar inte med att hela tiden gå på kreativt högvarv, utan behöver få lite lugn och ro också. Det är då viktigt att lyssna på sin kropp (och hjärna) och ta det lite lugnt ett tag.

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading