Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Marknadsför ditt aktiebolag på rätt sättHär tittar vi lite närmare på olika kreativa tips och råd som du, som relativt nybliven företagare, kan tänka på och använda dig av för att lyckas med marknadsföringen i ditt aktiebolag.

För det första, marknadsföring är som en levande organism som måste ha näring hela tiden. Från din sida krävs det ständigt arbete – innan du ska starta företag, när du har startat företag och sedan vidare framåt i tiden. Företagets marknadsföring ska säga till kunderna vad just du har och varför de vill köpa just det. Med största sannolikhet kommer ditt företag att förändras mer eller mindre med tiden vilket måste återspeglas i reklamen du gör.

Fastställ målgruppen

För det andra, är det viktigt att du hittar din målgrupp. Självklart ska du satsa på att få maximalt med kunder, men man måste vara smart. Vilka känner att du löser ett problem som de har? Det är de som är dina potentiella kunder. Säljer du stubbfräsar är det bara dumt att lägga ner energi och pengar på att nå ut och försöka sälja sina produkter till delikatessbutiker.

Andra mer traditionella marknadsföringsmetoder är att trycka upp visitkort med relevant information, sponsra arrangemang eller köpa reklam i tidningar, på nätet, radio eller i TV. Det kan också finnas skäl att vara generös med sina varor eller tjänster. Du kan ge bort produkter eller gå ut och visa eller tala om vad du har att erbjuda på relevanta platser och i aktuella sammanhang. Du vill locka kunder till ett aktiebolag som de inte vet existerar - än. Därför måste du visa dina varor eller tjänster utanför företagets trygga sfär. Varför inte anordna en tävling där priset kan vara en av dina varor? I längden vinner du mer än vad du kommer att förlora

I tid och otid har marknadsföring och vem som lyckats bäst med reklam handlat om pengar och vilken marknadsföringsbudget man har. Förvisso är det så fortfarande, i alla fall delvis. Idag finns sociala medier, där folk som gillar det du har att erbjuda, kan recensera och tycka till. Muntliga uttalanden kan du använda dig av om du frågar om lov innan. Idag tittar allt fler på kundomdömen innan de köper något.

Anställda i ditt aktiebolag kan förgylla

Att ha engagerade, härliga, roliga, intressanta och spännande människor i ditt företag som verkligen tilltalar kunder, kommer att skaffa dig en kundkrets i ett nätverk av guld. Sist men absolut inte minst är bästa tipset är att vara trevlig, duktig, ha god kvalitet och hög servicenivå. Då kommer du att skaffa dig ett bra rykte som kommer att spridas som en löpeld bland kunderna.

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading