Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Starta aktiebolag på engelska

Utöver våra svenska kunder så har vi också många som hör av sig på engelska för att starta aktiebolag. Om du föredrar att kommunicera på engelska kan vi självklart hjälpa dig. Du kanske precis har anlänt till Sverige och inte lärt dig tala språket flytande ännu, eller så kanske du har frågor om något som rör aktiebolag och inte riktigt förstår våra svar på svenska. Tveka då inte att höra av dig på engelska till vår kundtjänst.


Eftersom ett aktiebolag kräver en del administration och en lite längre uppstartsprocess än andra företag kan det vara krångligt för dig som inte behärskar svenska. Med vår hjälp kan du utan problem starta aktiebolag, även om du bara talar engelska. Vi kan på ett enkelt sätt förklara grunderna i hur du startar upp ditt aktiebolag. En fördel med vår tjänst är också att vi sköter hela processen åt dig. Du behöver bara ange dina personuppgifter och information om företaget du vill starta så tar vi hand om resten.


Vi hjälper dig att starta aktiebolag på engelska


Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för alla som vill starta företag. Det gäller även dig som vill starta aktiebolag på engelska. Det finns många yrken idag där man endast kommunicerar på engelska. Därför går det ofta utmärkt att flytta till Sverige och starta företag utan att kunna svenska. Det krångliga är bara själva uppstartsfasen, men den tar vi hand om åt dig.


Även om vår sida är på svenska kan du skriva till oss på engelska i chatten eller via mail. Det gäller oavsett om du är beredd att starta upp ditt aktiebolag genast, eller bara har frågor och funderingar. När du väl är redo att registrera ditt företag hjälper vi dig med alla de dokument som krävs för att du ska få ditt organisationsnummer. Med organisationsnumret kan du sedan starta din verksamhet.


Det spelar alltså ingen roll hur lite svenska du kan. Så länge du kan kommunicera på engelska hjälper vi dig mer än gärna med att starta upp ditt nya företag. Vi erbjuder också en personlig handläggare som du kan kontakta även efter registreringen av företaget. Detta är särskilt viktigt för dig som inte kan svenska, eftersom du då kan kontakta din handläggare så fort det är något du inte förstår.


Hör av dig direkt så hjälper vi dig att lyckas med din verksamhet!

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading