Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Gratis marknadsföring för ditt aktiebolagFör att du inte ska behöva välja mellan att antingen trycka upp reklambanners, köpa annonser eller anlita säljare kan du i stället använda dig av i princip gratis marknadsföring – som faktiskt fungerar minst lika bra som betald marknadsföring.

Blogg

Tack vare internet kan du idag nå ut till tusentals (till och med miljontals om det vill sig väl) potentiella kunder helt gratis. Genom att kommentera bloggar och artiklar med relevant tema, där du får länka till din hemsida kan du nå rätt målgrupp utan att betala en enda krona. Detsamma gäller för att delta i forum på nätet. Genom att delta i passande forum där du skriver under med din egen länk kommer du, i och med att diskussionerna i forum rullar på kontinuerligt, hela tiden per automatik få en inlänk för varje nytt inlägg du gör. Mycket effektivt och detta ger stor läskraft. Du kan även med fördel sätta upp din egen blogg med artiklar som passar just din målgrupp.

SEO – sökmotoroptimering

Direkt kopplat till att kommentera bloggar med mera och att delta i forum har vi SEO. Du har säkert hört talats om SEO förut, eller sökmotoroptimering som det egentligen heter. Om du tar dig tiden att lära dig grunderna i SEO kommer du snart inse hur enkelt det är att komma högt upp i sökmotorer och hur lätt det är att skaffa sig länkar både på sin egen sida och på andra platser på nätet. Sökoptimering är otroligt viktigt om du vill höras och synas på nätet. Det är svårt att synas om man inte ligger högt rankad på Google.

Facebook

Ett annat sätt att marknadsföra ditt aktiebolag helt gratis är via Facebook och andra sociala medier. Detta är ett helt gratis alternativ, men det kommer att ta lite av din tid. Det är viktigt att du är om dig och kring dig. Det viktiga här är inte att du varje dag lägger in en post om hur bra just din produkt är. Om du gör på detta sättet så finns det en ganska stor risk att följare snart tappar intresset. Nej, du vill lägga in bloggar och artiklar som dina följare tycker är intressanta att läsa om. Om du säljer sportskor så kan du skriva ett inlägg om hur härligt det är att upp och gå i bergen i Norrland. Varför inte ett inlägg om Göteborgsvarvet. Det finns otroligt många relaterade saker at skriva om och det är superviktigt för att fånga dina följare.

Innan Internet var marknadsföring något som var otroligt kostsamt för företag. Man fick verkligen sätta av en ordentlig budget just för marknadsföring. Det är fortfarande dyrt idag, men det finns även sätt som är helt gratis. Är man ett nystartat aktiebolag så är det troligtvis dessa sätt man vill testa först för att komma igång och det är väldigt klokt.

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading