Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Ge sig själv deadlines när man startar egetStämpla in och stämpla ut jämfört med att starta eget

Många känner till hur det  är att jobba på ett företag då varje dag ser likadan ut. Du kommer till jobbet, stämplar in och stämplar ut. Denna rutin ändras inte och för varje dag känner du dig lite mindre motiverad. Att starta eget innebär slutet på ekorrhjulet. Du kan “stämpla in” när du känner för det och sluta när du vill. Fördelen med att hantera sina egna arbetstider är friheten som det medför. Att känna sig fri och kunna göra vad man vill ger en lycka som är svår att mäta sig med. Många som har startat eget upptäcker som företagare hur skönt det är att kunna hantera sig själv. Alla har olika behov och du är den som vet bäst om dina och hur du kan må bra på jobbet. Låt då dig själv bli ansvarig för dig själv och din frihet genom att starta eget!

Krav på disciplin när man startar eget

Det krävs såklart som företagare att man är disciplinerad och verkligen arbetar. Ett företag driver inte sig själv som du kommer märka när du startar eget. Att starta eget utan att ha disciplin kan visa sig problematiskt. Många som startar eget skriver då sitt eget schema och gör en egen planering. Det finns många fördelar med att börja jobba ungefär som vanligt då du kan vara ledig när alla andra är lediga också. Om du inte jobbar under dagen måste du jobba under natten. Det kan bli svårt att få ihop de sociala kontakterna på det viset. Att starta eget handlar alltså inte bara om frihet. En stor del av det bygger på ansvar och disciplin!

Drivkraften och motivationen

Många som startar eget kan vara oroliga för biten gällande ansvar och disciplin. Att vara sin egen chef är svårt och kräver att man följer sin planering. Faktum är att ingen kommer kontrollera att du arbetar och allt är upp till dig. Det många märker när de startar eget är dock att det inte är ett så stort problem. Att skapa sitt eget företag och se det växa kan i vissa fall leda till att egenföretagare arbetar för mycket. Det krävs som sagt disciplin men den drivkraft och motivation som infinner sig när man startar eget löser det. Att få göra det man älskar och se det växa är nog för att vilja fortsätta jobba. Det kommer få dig att vilja kliva upp på morgonen mer än något annat!

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading