Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Drömmen om att starta aktiebolagAlla har en dröm. Många har flera drömmar. Det är inte ovanligt att denna dröm är att bli ihågkommen och veta att man har gjort något man kan vara stolt över i livet. För många är detta att bygga upp ett företag från grunden. Att starta ett aktiebolag och se det växa från den där första dagen när det registreras till den dagen då det är ledande i sin bransch. Kanske finns det till och med som ett börsnoterat bolag.

Men alla aktiebolag börjar någonstans och resan börjar med att registrera aktiebolag. Man börjar inte sitt företagande som ett rikstäckande bolag. Det är en fråga om att växa. Det är också extra kämpigt i början och det är viktigt att du lägger fokus på det som bara du kan rodda i. Överlåt alla tidskrävande uppgifter till någon som kan området och har möjlighet att avlasta dig. Vänd dig till en expert på aktiebolag. 

Drömmen du har ska du givetvis få möjligheten att förverkliga. Det kan förstås dyka upp motgångar på vägen. Men allt blir betydligt lättare om du inte gör det onödigt krångligt för dig själv.

Därför ska du starta aktiebolag

Fördelarna med att starta ett aktiebolag är flera. Det finns flera anledningar för dig att välja just denna bolagsform istället för exempelvis en enskild firma. För det första slipper du vara personligt ansvarig, vilket du är i en enskild firma. Kunder, leverantörer och andra brukar också se aktiebolag som mer seriösa företagare än de som driver andra företagsformer. Inte minst på grund att man då tagit modet till sig och investerat 50 000 kronor i verksamheten.

Du har alltså med stor sannolikhet bättre förutsättningar att få kunder om du startar aktiebolag än om du startar enskild firma. Men alla företag är olika och verksamheters olika art kan vara lämpade för olika bolagsformer. Det är inte uteslutande aktiebolag som är bäst att starta. Se det därför som ett stort beslut som tål att tänkas till på noga.

Oavsett om du bestämmer dig för att starta aktiebolag eller någon annan företagsform så ska du alltid ta med dig att våga ta steget att bli företagare och förverkliga din dröm. Vi lever bara en gång och det är ett tillfälle att göra det bästa av det vi älskar mest. Oavsett vad det innebär.

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading