Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Att starta aktiebolag inom transport Transportarbetare och att starta aktiebolag

Att vara transportarbetare kan innebära så många olika saker. Att starta aktiebolag innebär dock samma sak för alla. Fördelen med transportsektorn är att den är såpass bred och att arbetet kan variera mycket mellan yrkesgrupperna. Exempel på yrken inom transport är:

  • Bärgning
  • Flytt-tjänster
  • Havs- & Sjöfart, Passagerartrafik
  • Järnvägstransport- Passagerartrafik
  • Kollektivtrafik
  • Taxi (8 762)

Vare sig din verksamhet kommer handla om att förflytta människor, gods eller varor handlar det om förflyttning. Att grunda sin verksamhet inom transport i ett aktiebolag är en utmärkt idé. Du kan starta aktiebolag med flera personer som är antingen fysiska eller juridiska. Ditt aktiebolag kan sen i sin tur bli en juridisk person. Om du exempelvis driver en taxifirma kan ditt aktiebolag skriva på ett kontrakt med ett annat företag eller person. Din ekonomi och taxibolagets ekonomi är separata vilket innebär att du inte behöver gå i konkurs bara för att ditt bolag gör. Om du redan har ett företag kan du göra om det till ett aktiebolag för att få denna fördel. Det som krävs för att starta aktiebolag är i grunden 50 000kr i investeringskostnad. Du och dina eventuella partners måste visa att ni har dessa pengar för att kunna starta aktiebolag.

 Hur man startar aktiebolag i transportbranschen

Många svenskar är stressade och mycket upptagna nuförtiden och det gäller också de som jobbar med transport. Det man kanske inte har tid till är att starta aktiebolag själv och hantera allt det pappersarbete som krävs. Tack vare internet och en onlinetjänst är det numera hur enkelt som helst att starta aktiebolag och därmed bli företagare. Här på vår sida kan du enkelt gå från att arbeta för din chef till att vara din egen chef. Ett privat aktiebolag kräver endast en investeringssumma på 50 000kr. Med hjälp av hemsidan och sparkapital kan du alltså starta aktiebolag snabbt och enkelt. Om du redan har företag kan du starta ett aktiebolag och låta verksamheten gå över i det istället. Fördelen med att ha aktiebolag är att om det går dåligt för företaget behöver det inte automatiskt gå dåligt för din ekonomi.

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading