Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

5 sätt att hitta ny inspiration till ditt aktiebolag

  1. Nya produkter

Säljer du produkter så är det alltid spännande och väldigt inspirerande att leta efter nya produkter att sälja. Inspirerande javisst, men även ganska skrämmande. Det är så otroligt viktigt att man väljer rätt produkter att sälja så att företaget går med vinst. Speciellt om man måste köpa ett stort antal produkter för att få ner priset. Men söker man ny inspiration så är det bara att leta efter den nya produkten som man får den där härliga känsla för och som man tror kommer att sälja superbra.

  1. Möte med anställda

Om du har anställda så är det otroligt viktigt att lyssna på vad de har att säga. Det kanske är läge att bjuda dem på lunch eller middag. Det finns även olika aktivitetsdagar för företag om man skulle vilja det. Tänk på att dina anställda troligtvis tycker om dina produkter nästan lika mycket som du gör. Om det är någon som har tips och idéer så kan det vara väl värt att lyssna på dem.

  1. Idéer från marknadsundersökningar

Gör en marknadsundersökning. Se vad folk faktiskt tycker om ditt aktiebolag och dina produkter. Du kommer säkert att få lite nya idéer och saker att fundera över efter en marknadsundersökning. Det finns ingen som säger att du måste följa vad andra tycker och tänker, men det kan vara bra för att få igång tankarna på hur man ska vidareutveckla.

  1. Gå och fiska

Gå ut i naturen och ta det lugnt. Varva ner. Ofta har vi så mycket att tänka på när vi sitter vid skrivbordet att vi inte alls får någon inspiration eller ens har tid att tänka i de banorna. Frisk luft och fågelkvitter kan göra under för din verksamhet och framtida produkter.

  1. Kommande trender

Det är så klart alltid viktigt att ha koll på marknaden. Vad blir nästa trend? Vilka färger är inne i år? Hur ska honung smaka? Listan är så klart otroligt lång, men genom att hålla koll på marknaden och på vilka trender som kommer, så kan man få en ganska bra känsla för hur man ska fortsätta att utveckla sitt aktiebolag.

 

Söker du ny inspiration så betyder det inte att dina produkter är tråkiga, men det behövs förnyelse ibland. Detta gäller alla företag, oavsett om du säljer produkter eller tjänster och det är även bra för dig själv eftersom du får en känsla av att ditt företag lever och andas. 


image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading