Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

5 personligheter att undvika i ditt aktiebolagEn del människor är riktiga energiknippen och de inspirerar och ger energi till alla som är närvarande. Dessa människor älskar vi alla och vi vill ha dem ständig nära oss. Sen finns det tyvärr också motsatsen. Här listar vi 5 typer av personer eller personligheter som du inte vill ha med ditt aktiebolag att göra.

  1. Den ständigt negativa

Detta är en person som ser det negativa i allt. Ingenting är positivt och om man har spenderat en stund med en sådan person så är det lätt att man nästan börjar tro på honom eller henne. Efter ett sådant möte kan det ta en god stund för dig själv att kunna börja tänka positivt igen. Detta behöver du verkligen inte i ditt aktiebolag.

  1. Den som är bättre än alla andra

Det kan vara otroligt frustrerande med människor som tror att de står över de andra. Det är skillnad på att vara självsäker och att vara arrogant. Detta kanske har en del med vår kultur att göra, eftersom vi faktiskt ser hela länder som verkar ha denna attityden för tillfället runt om i världen (inga nämnda, inga glömda). Arrogans är inget trevligt attribut. Det går ut på att trycka ner andra så att de känner sig mindre värda. Det är inget du vill ha i ditt aktiebolag.

  1. Den som inte talar sanning

Detta märker man ganska snabbt. Om alla dessa personer skulle inse hur uppenbart det till slut blir att han eller hon ljuger, så skulle de nog sluta med det fortare än kvickt. Till slut kommer man inte att tro på något som personen i fråga säger och det blir helt onödigt att ens diskutera.

  1. Den som är girig

Detta är personen som aldrig blir nöjd. Han eller hon vill ständigt ha mer och drar sig inte för att gå över andra för att få det de vill ha. De kan absolut inte samarbeta med andra och blir också otroligt avundsjuk om det skulle gå bra för någon annan. Det ligger alltså inte i ditt aktiebolags intresse att anställ en sådan person.

  1. Den som sticker kniven i ryggen

Det finns faktiskt personer som inte vill andra väl. Så är det bara. Kanske går man bakom ryggen och baktalar eller så kanske man helt enkelt går till chefen och ”skvallrar” om något som inte alls stämmer. Det finns många sätt, men denna typen av person vill du så klart inte heller ha i närheten av ditt aktiebolag.

Du vill omge dig med glada, sprudlande, positiva människor i ditt företag. Det blir så mycket roligare då. Företaget kommer också att gå mycket bättre eftersom folk tillför energi istället för att stjäla den.

 

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading