Starta aktiebolag under 5 minuter

Få dina stiftelsedokument direkt till din e-post inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Priset är 990 kr+ moms.

Fyll i dina uppgifter

Starta aktiebolag som frisörFördelar för frisörer med att starta aktiebolag och driva sitt eget företag

Som frisör kan det vara jobbigt och tuffa arbetsförhållanden. Många frisörer lider av stress eller får arbetsskador. Att hyra en frisörstol i en salong är ett sätt att få hantera situationen och få mer frihet över sitt arbete. Att starta aktiebolag som frisör har många fördelar. Du kan gå ihop med ytterligare en frisörkollega och ta företaget vidare. Fördelen med att starta aktiebolag är att det kan bli en juridisk person. Ett aktiebolag, oavsett om det är en frisörsalong eller annan typ av firma, har därmed vissa egenskaper. Frisörerna som äger aktiebolaget behöver nödvändigtvis inte kallas till domstol i person. Den juridiska personen är bolaget, aktiebolaget, som de är delägare i. Många frisörer har valt att starta aktiebolag tidigare till sina företag. Detta visar att det finns mycket att vinna i att göra det. Är du frisör och vill göra det på ett enkelt sätt? Det är enkelt för personer från alla branscher att göra det där.

Hur man som frisör kan starta aktiebolag - tips och rekommendationer

Att starta aktiebolag som frisör behöver inte alls vara svårt. Det finns många hemsidor man kan använda sig av. Flera frisörer tidigare har startat aktiebolag online. Ett tips innan man ska starta aktiebolag är att läsa på. Gör research online om utbud och olika format på företag. Det finns guider på steg för steg anvisningar till att starta aktiebolag. För att bli företagare krävs inte mycket med det gäller att ha en plan. Oavsett om du är en frisör eller kommer från en annan bransch är planering nyckeln. För att starta aktiebolag och andra företag krävs flera dokument. Läs på om vilka som behövs, vad du behöver för att fylla i dem och var de ska skickas. Om du tycker att det är väldigt krångligt kan du använda dig av företag online som för ett pris hjälper dig på vägen. Dessa företag kommer skicka allt du behöver fylla i med rätt instruktioner. Om du arbetar samtidigt som frisör och funderar på att starta eget är detta den enklaste och snabbaste lösningen för dig!

image
David Hagberg  2459 visningar
Senast uppdaterad: 3/29/2019 12:43 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Följ oss på

facebook instagram youtube
footer desktop
footer mobile