Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 99Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Starta aktiebolag med EU Ecolabel

Miljömärkningar finns det många. Vet du att EU har en alldeles egen sådan. EU Ecolabel är EU:s egna officiella miljömärkning. Alla produkter i EU kan märkas med märkningen förutsatt att produkten lever upp till de kriterier som finns. Kriterierna är gemensamma för alla länder inom EU. Produkterna måste granskas ur ett livscykelperspektiv hela vägen från råvara till avfall innan de kan få märkningen. För att få den måste produkterna uppfylla höga krav på miljö, funktion och kvalitet. Det kan däremot ge ett företag mycket tillbaka då många kunder vill göra ett miljömedvetet val. Om en produkt är miljömärk ökar incitamentet till att köpa den framför en produkt som inte är miljömärkt. Det kan således vara ett smart drag när du ska starta aktiebolag att också försäkra dig om att verksamheten säljer miljömärkta produkter.


Var finns märkningen?

EU Ecolabel finns bland annat på färg, textilier och barnskor. Det vill säga olika sorters produkter. När du ska köpa färg vill du verkligen tänka till då det är en produkt som aldrig varit hälsosam för varken människa eller miljö. Nu kan du som ska starta upp en verksamhet genom att starta aktiebolag med färghandel erbjuda dina kunder miljömärkt färg. Det kommer kännas bättre för dig som säljare och kunden som konsument att veta att kunden nu kommer måla om sitt hus hemma med ett miljömedvetet tänk i grunden. Tack vare ditt entreprenörskap.

Men alla blir förstås inte färghandlare och tur är väl det. Olika produkter behövs på marknaden. Det finns däremot ingen anledning till att variera miljömärkta och ej miljömärkta varor. Ju fler varor som kan miljömärkas desto mer gynnar det alla parter. Du som entreprenör kan starta företag med gott samvete och antagligen fler kunder. Kunder som är nöjdare med sitt produktval. Miljön kommer tacka er mest av allt när ni förskonat den från massor av giftiga kemikalier i er handel.

Väck den miljövänliga entreprenören i dig till liv

Vänta inte. Kom igång med ditt miljövänliga aktiebolag redan idag. Om du tycker det är krångligt att få fart på verksamheten på grund av massor av pappersarbete och jobbig byråkrati kan vi meddela dig om att detta är ett lättlöst problem. Det finns experter som hjälper dig med specialkompetensen som du behöver för att komma igång med att starta aktiebolag. Du hittar dem här!

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading