Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Investera när du ska starta aktiebolag

Investera dina sparpengar kan du göra på många olika sätt. Oavsett hur du går till väga så vill du lägga upp en strategi för att få dem att växa. Sparkonton, aktier och fastigheter är bara några av de investeringar som svenskar placerar sina pengar i. Men om du är inne på spåret att bli din egen chef och starta företag så kan det istället vara ditt företag du ska göra en investering i. Börja med att registrera aktiebolag och betala in aktiekapitalet på 50 000 kronor.


Investeringar utöver aktiekapitalet

Om du har ekonomiska medel att investera i företaget är det klokt att lägga åtminstone delar av detta i en budget för marknadsföring. Du vill ju att ditt nya företag ska synas för omvärlden och att dina blivande kunder ska komma för att handla hos dig. När du nu valt att investera i en verksamhet som du lägger ner hela din vardag på i yrkeslivet är det viktigt att det blir en lönsam sådan. Det är viktigt att ditt aktiebolag snarast möjligt börjar få stadiga inkomster med en bra vinst.

För dig som vill ha kontroll över din investering kan det på många sätt kännas tryggt att ha investerat dem i att ett starta aktiebolag som du själv äger. Då finns möjligheten för dig att med stort inflytande påverka vad som händer inom företaget och hur framtiden inom företaget kommer se ut på längre sikt. Om du placerar dina pengar på ett sätt så att någon annan förvaltar dem överlåter du ansvaret till någon annan. Det kan kännas osäkrare.

Men det är klart att det kan gå upp och ner i alla investeringar. Om din affärsidé inte håller och det inte kommer några kunder kommer intäkterna att utebli. Då blir det inte heller någon vinst. En förlust möjligtvis. Utgifter kan det alltid finnas. Det är inte roligt att leda en verksamhet som går minus. Det är därför viktigt att lägga både tid och kraft på ditt företagande om du investerar i att starta aktiebolag.

Hjälpen finns nära till hands när du ska starta aktiebolag

För att det ska vara så enkelt som möjligt att komma igång med verksamheten är det klokt att ta hjälp av någon som vet hur man enkelt kommer igång med att starta upp ett bolag. På starta-aktiebolag.se kan du läsa mer om hur du startar upp ett aktiebolag på ett snabbt och smidigt sätt. En möjlighet för dig att fokusera på annat än byråkrati.

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading