Starta aktiebolag under 5 minuter

Få dina stiftelsedokument direkt till din e-post inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Priset är 990 kr+ moms.

Fyll i dina uppgifter

Information kring att starta aktiebolag inom jordbrukssektornHur man kan starta aktiebolag och tips för jordbrukare och lantmän

Att handla närproducerat har blivit allt mer populärt. Allt fler svenskar väljer att handla grödor och produkter som producerats nära. Ofta blir kvalitén högre och smaken bättre. Det är dessutom mer miljövänligt och jordbruksprodukterna får en annan känsla av konsumenten. Det känns bättre att äta något som kommer från trakten än att göra omelett på ägg från Polen. I och med uppsvinget av denna typ av konsumtion kan det vara rätt tid för dig som jordbrukare att starta aktiebolag. Många lantmän har gjort det tidigare, antingen enskilt eller med kollegor. Att starta aktiebolag som jordbrukare är en bra idé om du vill sälja produkter lokalt. Du kan också få mer egen vinning i det du producerar.

Enkelt med hjälp av nätet

Det behöver inte vara svårt att starta aktiebolag som jordbrukare. I och med internet kan den process som förut varit lång, krånglig och komplicerad gå snabbt och lätt. Du kan registrera företag online men måste ändå få tag på rätt papper och formulär. Som tur är finns det hjälp att tillgå. Med hjälp av oss kan du mot en engångssumma få all hjälp du behöver! Många lantbrukare väljer att starta aktiebolag på det sättet för att få igång sitt företag. Aktiebolag är perfekt för jordbrukare och lantmän som vill sälja sina grödor och produkter genom ett eget företag.

Vad det innebär att starta aktiebolag och hur jordbruksbranschen kan förhålla sig till det

Att starta aktiebolag är som sagt något relativt enkelt med hjälp av hemsidan. Som jordbrukare och lantman är det bra att veta vad det innebär att ha ett aktiebolag. Fördelen som jordbrukare med att ha aktiebolag är att din ekonomi och företagets ekonomi är separata. För att som jordbrukare eller lantmän starta aktiebolag krävs ett kapital för att starta upp företaget. Det är olika om du väljer att starta privat eller publikt aktiebolag.

  • Privat aktiebolag - För att starta privat aktiebolag krävs att man som investerare har ett kapital på 50 000 kr till att starta aktiebolaget. Tillsammans måste alltså dina eventuella dina kollegor inom jordbrukssektorn ha tillgång till.
  • Publikt aktiebolag - Att starta publikt aktiebolag är mer kostsamt. Sammanlagt ligger investeringskostnaden på 500 000 kr.
image
David Hagberg  1026 visningar
Senast uppdaterad: 4/2/2019 9:46 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Följ oss på

facebook instagram youtube
footer desktop
footer mobile