Starta aktiebolag under 5 minuter

Dina stiftelsedokument skickas direkt till dig inom 24 timmar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta aktiebolag första gången. Du betalar endast för frakten, 499Kr + moms

  Slipp personligt ansvar

  Lägre skatt med utdelning

  Fulla avdragsrättigheter

  Statligt ansvarsskydd

Fyll i dina uppgifter

Börja här
Börja här

Att vara företagare och starta aktiebolagLivet som företagare

Som företagare bör du vara bra på att göra affärer och att hålla kolla på pengar och ekonomi. Det gäller att skapa en verksamhet som är långsiktigt lönsam. Det finns en hel del myter kring företagsamhet. En av myterna är att det går snabbt att tjäna pengar. Så är det väldigt sällan. Många företagare måste kämpa i flera år innan verksamheten blir lönsam. De drivande faktorerna för de flesta företagare är snarare viljan att kunna styra över sin egen tid. Många företagare föredrar att utveckla verksamheten framför att höja sin egen lön. Det ger ofta en djupare tillfredsställelse.

Starta aktiebolag

Funderar du på att starta aktiebolag? Då är det en bra idé att använda sig av oss, här du får hjälp med hela processen som kan upplevas som krånglig, om man inte tar hjälp. Att starta ett eget företag är ett stort steg, särskilt för den som haft tryggheten att vara anställd i många år. Övergången kan vara svår att hantera eftersom den innebär en omställning på många sätt. Din inkomst hänger nu helt och hållet på dig själv och det kan vara både spännande och skrämmande. Många nyblivna företagare är oroliga för att inte lyckas finansiera verksamheten och för att den ska ta för mycket av den egna tiden.

Att ha familj och vara nybliven företagare är inte helt enkelt, men det går! Det finns gott om stöd och hjälp att få för dig som vill starta aktiebolag. Kolla gärna med kommunen där du bor om de har någon rådgivningstjänst. Dessutom kan du kolla om det finns någon lokal företagarförening på orten där du bor. Det kan vara skönt att inte behöva känna sig allt för ensam med det nya.

image

admin
Date published: Nov. 15, 2022

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

Hitta mer information

Starta aktiebolag

Nyhetsartiklar

Om Oss

Kontakta oss


Följ oss på

Loading